CARNEHL PRIKOLICE

Carnehl

Carnehl prikolice – Carnehl Fahrzeugbau naziv koji označava kvalitetu i kompetenciju. Carnehl Fahrzeugbau GmbH & Co. KG jedan je od najtraženijih marki u industriji komercijalnih vozila. Na prvo mjesto stavljamo kvalitetu i službu za korisnike. Kao stručnjaci u proizvodnji dumper vozila, proizvodimo kontejnerska vozila, dizalice, sve vrste prikolica i specijalizirana vozila prilagođena potrebama i zahtjevima naših klijenata – koristeći najnovije tehnološka dostignuća.
Naša kompetencija proteže se izvan izgradnje i proizvodnje komercijalnih vozila: Naš proizvodni program nadopunjuje sveobuhvatne usluge koje pružamo
Sjedište tvrtke je u Pattensenu – 10 km južno od Hannovera. Oko 220 zaposlenika uključeno je u izgradnju, proizvodnju, prodaju i administraciju na ovoj lokaciji i na drugoj proizvodnoj lokaciji u Wittstock / Dosseu u sjeverozapadnoj Brandenburgu.

CARNEHL PRIKOLICE

IZDVOJENA PONUDA

Aluminijske poluprikolice

Nakon što je HARDOX poluspojni dizajn utemeljen na tržištu, uskoro je uslijedila potražnja za većom opterećenju. Kao odgovor, izgradnja aluminijskih konstrukcija je proširena i prilagođena, a prvi aluminijski poluproizvodi isporučeni su 2000. Osim izvrsnih svojstava prevrtanja, ovaj preskak omogućava povećanje nosivosti za više od 1100 kg u usporedbi s najlakšim varijanta u HARDOX-u. Preskočenje, koju karakteriziraju posebni principi opruge (tzv. “Membranski efekt”), preskakuje način učitavanja i suprotstavlja prianjanje kritičnih tereta. Nadalje, kontinuirano vođenje preskakanja na kućištu jamči nizak centar i optimalne kvalitete rukovanja. Naši aluminijski poluproizvodi dostupni su u debljinama od 6 mm i 8 mm, s unutarnje visine od 1360 mm. To odgovara opsegu opterećenja od cca. 21m≥ u odnosu na standardnu ​​duljinu od 7,4 m. Osim toga, možete izvući iz raznih dizajna, dimenzija i dodatnih mogućnosti, odabirom koncepta vozila koji je prilagođen vašim potrebama. Naš asortiman obuhvaća i varijante s čeličnim ljuskicama na dnu, kao i izolirane polovice za transport asfalta.

Prikolice kamiona

Carnelova impresivna paleta proizvoda s kamionima ima široku paletu, koja se sastoji od vozila s stražnjim kiperima i / ili sidrištima za sve standardne kamione. Stražnji kiperi obično su proizvedeni u probnom i testiranom obliku poluproizvoda od HARDOX čelika, tako da su i aluminijski djelovi ujedno i vrlo učinkoviti. Klijent također može odabrati iz različitih opcija opremanja za konfiguriranje vozila prilagođenih njegovim potrebama. Također pružamo čelični stražnji kiper u okviru ili kao konusnu poluspremu. Stražnja sidrišta su opremljena čeličnim ili aluminijskim bočnim zidovima, a njihova duljina i visina također su prilagođeni vašem kućištu. Da bismo izbjegli gubitak tereta oko teških gradilišta, također izrađujemo tijela u obliku dvostranih kipera, u punom aluminiju.

Prikolice s bočnim zglobnim trakama

 

Prikolice s pokretnim podom

Naš isprobani i provjereni asortiman pokretnih katnih prikolica uglavnom uključuje vozila u punom aluminijskom dizajnu. Standardni dizajn s kapacitetom opterećenja od 92m³ počinje s neto težinom od 7 300kg i može se ugraditi sa svim konvencionalnim priborom. Pokrivači podova, pokrivači bočne zaštite, otvori za pražnjenje i mnogo više. Sretni smo i što ćemo vaše nestandardne dizajne pretvoriti u stvarnost. To uključuje vozila koja se mogu koristiti za transport kave,
mrkve ili manje količine, ili specijalnih vozila za transport poljoprivrednih proizvoda, na primjer vozila s bočnim vratima. Možemo dizajnirati vozilo kako bi odgovarao vašim potrebama.

Nazovite odmah!

+38598356819

Pošaljite e-mail!

(c) 2018. AC AUTO CROATIA

Ac Auto Croatia - Distributer Prikolica i Poluprikolica

Tvrtka: AC AUTO CROATIA d.o.o.

OIB:  61775447245

Direktor: Eduard Pick