FLIEGL PRIKOLICE

Fliegl

Fliegl prikolice – Fliegl na ceste donosi kvalitetne proizvode za promet robe. Tvrtka projektira i proizvodi komunalna vozila već 20 godina s posebnim osvrtom na sigurnost, gospodarstvo i fleksibilnost. S kompletnom paletom Fliegl je na cijelom europskom tržištu uspješan s masovnom proizvodnjom, kao i posebnim transportnim rješenjima za individualne zahtjeve kupaca. Kao jedan od rijetkih proizvođača s takvim opsežnim rasponom, Fliegl je u mogućnosti isporučiti, ne samo standardna vozila, već i po naruđbi i to brzo i pouzdano. Na primjer uređaji za zavjese, šasije za kontejnere, niske utovarivače, prikolice, tandem prikolice, platforme itd.

FLIEGL PRIKOLICE

IZDVOJENA PONUDA

Tandem Low Platform prikolica

Fliegl tandemske niskopodne prikolice savršeno su opremljene za teške uvjete rada u građevinarstvu. Robusni čelični lonac oblikovan je u jednom komadu, a veliko terensko podvozje jamči optimalnu off-road mobilnost. Osiguran je integriranim spremnikom zraka – patentiranom Fliegl inovacijom.

Low loader prikolica

Jedna do pet osovina, kapacitet nosivosti od 6 do 40 tona, različite vrste rampa, udubljeni kotači, upravljačka osovina, tandemski, tro-osovinski. Program Flieglsovog “Low-loader”-a nudi sigurnost za različite vrste prijevoza.

One and Two Axle poluprikolica

Fliegl “low loader” transportna građevinska oprema i ostala teška roba sigurna su, pouzdana i ekonomična. S kapacitetom nosivosti između 6 i 60 tona, Fliegl donosi vozila koja su optimalno usklađena za njihovu svrhu i implementaciju.

Waste disposal prikolica

Neuništiva sveobuhvatna prikolica. Fliegl platformna prikolica impresionira ne samo svojom fleksibilnošću, nego i načinom na koji se može brzo mijenjati između različitih modova. Na taj način, primjerice, standardne uzdužne vodilice mogu se ručno ukloniti, podijeliti, pomaknuti i za nekoliko koraka pretvoriti u pribor pomagala za kontejnere koji se sklapaju u utične stezaljke, što pretvara funkciju prikolice za prijevoz dugih materijala.

Nazovite odmah!

+38598356819

+385916677304

(c) 2018. AC AUTO CROATIA

Ac Auto Croatia - Distributer Prikolica i Poluprikolica

Tvrtka: AC AUTO CROATIA d.o.o.

OIB:  61775447245

Direktor: Eduard Pick