FRAMEC PRIKOLICE

Framec

Framec prikolice – Framec Truck je vodeća tvrtka u području “Eutectic System Refrigerated Bodies” za distribuciju sladoleda i smrznute hrane. Osnovana 1950. godine, kada je Franger Groupa odlučila započeti novi posao: proizvodnju hlađenih tijela. Uspješno putovanje u industriji i poslovanju koje Framec Truck nastavlja sve do danas u cijelom svijetu.
Smještena u povijesnoj postroji u Occimianu, 14000 mq od kojih je pokriveno 7000, danas Framec Truck je velika tvrtka znanja, gdje su uspješnost, strast za inovativnost i kreativnost glavne osobine koje ga definiraju i koje se izražavaju kroz širok raspon visoko sofisticiranih hlađenih tijela, dizajniranih i izgrađenih kako bi se zajamčila uspješna rješenja.

FRAMEC PRIKOLICE

IZDVOJENA PONUDA

Standardno kučište

Standardno kučište predstavlja idealno rješenje za distribuciju sladoleda i zamrznute hrane. Distribuirano u više od 70 zemalja, naša STANDARD rješenja su mjerilo u smrznutoj distribuciji hrane na kotačima, zahvaljujući njima danas “Framec Truck” je svjetski lider u dizajnu, proizvodnji i distribuciji hlađenih tijela. Tijelo s sustavom eutektičkih ploča i uređajem za hlađenje osigurava održavanje temperaturnih uvjeta prema zakonu ATP-a tijekom distribucijskog postupka.

Mistral kučišta

U današnje vrijeme potražnja za je za većim unutarnjim kapacitetom i većom energetskom uštedom kako bi ispunili svoje zahtjeve. Hladnjače nisu samo dugotrajne, več i omogućuju transport većih količina robe, dajući tako dodanu vrijednost poznatom marki “Framec Truck”.

Kučište s posebnim osvijetljenim pločama, ali s visokim konstrukcijskim otporom, kroz 130 mm poboljšanu debljinu. Opremljen sa bočnim vratima bez električnog otpora s brtvom u dvostrukoj prostoriji, podnožje omogućuje uklanjanje potpornja.

Nazovite odmah!

+38598356819

+385916677304

(c) 2018. AC AUTO CROATIA

Ac Auto Croatia - Distributer Prikolica i Poluprikolica

Tvrtka: AC AUTO CROATIA d.o.o.

OIB:  61775447245

Direktor: Eduard Pick